Rýchly kontakt 24/7 v OC:  0907/132 906 alebo 057/7880 566, -67, Email: lipova@osetrovatelskecentrumhe.sk

Rýchly kontakt 24/7 v SD:  0911/ 604 205 alebo 057/321 4404, E-mail: recepcia@osetrovatelskecentrumhe.sk
Telefonický kontakt pre telefonovanie s príbuznými v SD: 0903/224 156

Voľné lôžko: Aktuálnu dostupnosť je potrebné overiť.


Tímbilding lepší ako paintball

Štefan Šubert
Zdravotnícky asistent
Zariadenie sociálnych služieb Slnečný dom, n.o.
     Pri slove teambuilding si väčšina ľudí predstaví akési budovanie spolupráce, vytváranie príjemného pracovného prostredia, kvalitných pracovných vzťahov. Definície, ktoré Vás učia ako ťahať za jeden povraz. Ako sa zabaviť na neformálnych večierkoch pri "barových" športových aktivitách ako sú turnaje v bowlingu, kalčete či biliarde. Pohár vína, piva, káva sa stali štandardom pri rozhovoroch po často náročných pracovných aktivitách. Milovníci športu si porovnávajú sily v telocvičniach, kde fyzičnom porážajú psychično. Nájde sa aj "director", ktorý je ochotný ísť do priamej konfrontácie s jeho zamestnancami napríklad vo forme fingovanej prestrelky "paintball".
     Zvykli sme si už, že v Slnečnom dome sa veci nerobia štandardne.
Starenky sa vozia na motorkách a absolvujú kozmetické kúry http://www.osetrovatelskecentrumhe.sk/blog/59-pocuvaj-kolega
90 roční dedkovia cvičia na bežiacich pásoch, využívajú „skajp“ a iné technické vymoženosti http://www.osetrovatelskecentrumhe.sk/blog/91-zabijackove-hody-online-alebo-ked-lepsiemu-zivotu-starkych-pomahaju-moderne-technologie
    Aj teambuilding v obyčajnej forme sme tak trocha povýšili na vyšší level a stretli sme sa mimo práce, ale pri práci. Prečo? Pretože chceme byť iní, lepší a napĺňať tak našu prácu ako poslanie na viac ako 100 percent. Projekt o seniorboxoch nie je novinkou. Prebieha už štvrtý rok. Ide o výnimočný projekt. 2500 balíčkov ktoré pomáhajú v ťažkých životných situáciách. Chorí a ich rodiny tak dostanú opornú barličku. V seniorboxoch nájdu nie len praktické pomôcky a darčeky ale hlavne naše dlhoročné skúsenosti vo forme brožúry. Naše "know-how".  A všetky tieto boxy Vám pripravujeme aj my. Dobrovoľne a s láskou. Viacerí  by si možno povedali: v piatok večer o 21.00 hod., dobrovoľne, zadarmo? V čase keď môžem po celom týždni sedieť pred telkou a pozrieť si už tretíkrát ten istý film? Áno! V piatok večer! A zapojili sme aj rodinných príslušníkov, aby nám bolo veselšie... Dokonca to vyzeralo ako na párty - pizza, kola, tyčinky, smiech, vtipy, skvelá nálada... Párty, na ktorej práca išla ako po masle, lebo keď sa robí srdcom, robí sa dobre.  Tento teambuilding nebol pre nás. Bol o nás, ale hlavne pre Vás...
 

 
Ďalšie články od blogera:
Štefan Šubert

Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Páčil sa Vám tento článok? Zadajte svoju E-mailovú adresu a my Vám pošleme E-Mail, keď napíšeme ďalší článok na náš blog.

Webová stránka Ošetrovateľského centra a ZSS Slnečný dom v Humennom Vám pomôže nájsť ten správny druh 24 hodinovej starostlivosti pre Vášho ťažko chorého blízkeho alebo seniora, ktorého zdravotný stav si vyžaduje sociálnu a ošetrovateľskú starostlivosť (Dom ošetrovateľskej starostlivosti, ZSS pre dlhodobú starostlivosť – Špecializované zariadenie, Zariadenie pre seniorov, Domov sociálnych služieb, prípadne ADOS a mobilný hospic). Vzhľadom na zavedený Systém manažérstva kvality a ISO certifikát ponúkame ošetrovateľskú a sociálnu starostlivosť o Vášho blízkeho na vysokej úrovni. Pre budúcich opatrovateľov realizujeme kurzy opatrovania s výnimočnou prípravou. Náš opatrovateľský kurz prináša účastníkom okrem cenných skúseností a praxe i možnosť uplatnenia – unikátnu kombináciu práce u nás a v zahraničí.