Rýchly kontakt 24/7 v OC:  0907/132 906 alebo 057/7880 566, -67, Email: lipova@osetrovatelskecentrumhe.sk

Rýchly kontakt 24/7 v SD:  0911/ 604 205 alebo 057/321 4404, E-mail: recepcia@osetrovatelskecentrumhe.sk
Telefonický kontakt pre telefonovanie s príbuznými v SD: 0903/224 156

Voľné lôžko: Aktuálnu dostupnosť je potrebné overiť.


Domov nenahradíš, priblížiť ho ale môžeš...

Štefan Šubert
Zdravotnícky asistent
Zariadenie sociálnych služieb Slnečný dom, n.o.
ČlovUž od malička nutne potrebuje k bytiu súkromie, komfort, pokoj, jednoducho miesto, kde sa cíti fajn. Miesto kde si počas života oddýchne po škole, po práci, či po vyčerpávajúcej ceste. Určite mi dáte za pravdu, že doma sa cíti každý najlepšie. Vekom, chorobami, stratou osobných možností, či blízkeho, príde čas, keď doma už nevieme existovať sami. A čo naši otcovia a mamy? Kým sú spolu, pomáhajú si, dokážu si navariť a fungovať ako tak, je to veľký dar. Čo však ak to ďalej nejde? Potrebujú náhradný domov...
Ak sa Vás to bytostne netýka poviete si v dnešnej dobe je kopec možností kam rodiča umiestniť. Vzácnosťou dnešnej doby je ale zariadenie, ktoré domov dokáže nahradiť, respektíve priblížiť seniorovi čo najviac. V svojej práci som už videl nejedno zariadenie pre chorého uboleného človeka a s hrdosťou sa môžem pochváliť, že ja pracujem v jednom z tých, ktoré približujú domov najviac. Podstatnou časťou sú detaily, na ktorých ozaj záleží. Dostatok profesionálne vyškoleného personálu, vybavenie zariadenia rôznym materiálno - technickým vybavením. Elektrické postele, zdviháky, čisté sprchy na izbách. Kvalitná strava. A čas na odpočinok. Naša záhrada je benefitom nie len pre klientelu a blízkych, ale aj pre nás zamestnancov. Tu to proste žije! Som veľmi rád, keď počujem našich klientov povedať „kedy už pôjdeme domov“? Napríklad keď sme na vyšetrení alebo niekde v meste, v kostole, či na nejakej akcii v knižnici apod..
Áno, hreje to pri srdci, keď domov možno nenahradíte na 100%, ale priblížite ho na maximum
;)
Ďalšie články od blogera:
Štefan Šubert

Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Posledné články všetkých blogerov:
Marianna Kličová a Štefan Šubert
Viktória Gombitová
Marianna Kličová a Anna Sninčáková
Zuzana Fabianová a Michaela Bochinová
Štefánia Behunová
Denisa Šarköziová
Páčil sa Vám tento článok? Zadajte svoju E-mailovú adresu a my Vám pošleme E-Mail, keď napíšeme ďalší článok na náš blog.

Webová stránka Ošetrovateľského centra a ZSS Slnečný dom v Humennom Vám pomôže nájsť ten správny druh 24 hodinovej starostlivosti pre Vášho ťažko chorého blízkeho alebo seniora, ktorého zdravotný stav si vyžaduje sociálnu a ošetrovateľskú starostlivosť (Dom ošetrovateľskej starostlivosti, ZSS pre dlhodobú starostlivosť – Špecializované zariadenie, Zariadenie pre seniorov, Domov sociálnych služieb, prípadne ADOS a mobilný hospic). Vzhľadom na zavedený Systém manažérstva kvality a ISO certifikát ponúkame ošetrovateľskú a sociálnu starostlivosť o Vášho blízkeho na vysokej úrovni. Pre budúcich opatrovateľov realizujeme kurzy opatrovania s výnimočnou prípravou. Náš opatrovateľský kurz prináša účastníkom okrem cenných skúseností a praxe i možnosť uplatnenia – unikátnu kombináciu práce u nás a v zahraničí.