Rýchly kontakt 24/7 v OC:  0907/132 906 alebo 057/7880 566, -67, Email: lipova@osetrovatelskecentrumhe.sk

Rýchly kontakt 24/7 v SD:  0911/ 604 205 alebo 057/321 4404, E-mail: recepcia@osetrovatelskecentrumhe.sk
Telefonický kontakt pre telefonovanie s príbuznými v SD: 0903/224 156

Voľné lôžko: Aktuálnu dostupnosť je potrebné overiť.


Svojmu zamestnávateľovi dávam 5 z piatich hviezd

Štefan Šubert
Zdravotnícky asistent
Zariadenie sociálnych služieb Slnečný dom, n.o.

Dvadsiate prvé storočie prináša so sebou jeden veľmi vážny fenomén. Nie znečistenie planéty, migráciu obyvateľstva, otázku terorizmu, či globálne otepľovanie. Sú to vážne témy, tak trochu sa nás dotýkajú až z druhej vlny. Médiá zveličujú, avšak bez vetra sa ani lístok nepohne. V dnešnej dobe je hrozbou, ktorá sa týka aj nás, nedostatok práce. Stále častejšie sa píše a hovorí o tom ako ľudí nahradia stroje. Dokážu piecť pizzu, skladať autá, šoférovať. Sadiť, zalievať, zbierať, triediť, baliť úrodu už často zvláda jediný ROBOT. Na čerpacích staniciach, či obchodoch Vás už častokrát obslúži automat. Stačí vložiť bankovku a je to. Avšak tu bankovku musíme zarobiť...

Ľudia sa ma často pýtajú, prečo som tak dlho v práci, kde to takpovediac "nevonia". Sú stavy, keď Vás rôzne príčiny dotlačia k zmene zamestnania. Ja vsádzam na istoty. Frázy "menej je občas viac“ alebo „lepší vrabec v hrsti než holub na streche" sa môžu zdať v tomto kontexte ako pohodlnosť, žiadna potreba zariskovať? Podľa mňa je to RÁCIO. Našiel som zamestnanie, ktoré má omnoho viac plusov ako sa môže sprvu zdať. Veľa tých, čo odišli, tvrdia, že sa majú lepšie, je to však ozaj tak? A na ako dlho? Každý sám si odpovedzte, čo je pre Vás podstatné. Môže sa Vám zdať, že stagnujem. Avšak mám za sebou silu a stabilitu, obrovské množstvo možností, férový manažment, ktorý pozerá na požiadavky zamestnanca. V ťažkých časoch pre firmu neurobí jednoduché škrty, ale komunikuje, a to je pre mňa osobne tiež podstatné. Včera bolo presne 7 rokov keď som začal pracovať v Slnečnom dome. A dávam 5 z piatich hviezd zamestnávateľovi, u ktorého práca možno občas "nevonia", no ak hľadáte istoty, stabilitu, pokoj a podobné hodnoty, príďte do nášho tímu. Neoľutujete! 

Ďalšie články od blogera:
Štefan Šubert

Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Páčil sa Vám tento článok? Zadajte svoju E-mailovú adresu a my Vám pošleme E-Mail, keď napíšeme ďalší článok na náš blog.

Webová stránka Ošetrovateľského centra a ZSS Slnečný dom v Humennom Vám pomôže nájsť ten správny druh 24 hodinovej starostlivosti pre Vášho ťažko chorého blízkeho alebo seniora, ktorého zdravotný stav si vyžaduje sociálnu a ošetrovateľskú starostlivosť (Dom ošetrovateľskej starostlivosti, ZSS pre dlhodobú starostlivosť – Špecializované zariadenie, Zariadenie pre seniorov, Domov sociálnych služieb, prípadne ADOS a mobilný hospic). Vzhľadom na zavedený Systém manažérstva kvality a ISO certifikát ponúkame ošetrovateľskú a sociálnu starostlivosť o Vášho blízkeho na vysokej úrovni. Pre budúcich opatrovateľov realizujeme kurzy opatrovania s výnimočnou prípravou. Náš opatrovateľský kurz prináša účastníkom okrem cenných skúseností a praxe i možnosť uplatnenia – unikátnu kombináciu práce u nás a v zahraničí.