Rýchly kontakt 24/7 v OC:  0907/132 906 alebo 057/7880 566, -67, Email: lipova@osetrovatelskecentrumhe.sk

Rýchly kontakt 24/7 v SD:  0911/ 604 205 alebo 057/321 4404, E-mail: recepcia@osetrovatelskecentrumhe.sk
Telefonický kontakt pre telefonovanie s príbuznými v SD: 0903/224 156

Voľné lôžko: Aktuálnu dostupnosť je potrebné overiť.


Opatrovanie ako poslanie

Štefan Šubert
Zdravotnícky asistent
Zariadenie sociálnych služieb Slnečný dom, n.o.
Tento blog Vám môže zmeniť život. Neveríte? Skúste ho dočítať do konca...

Ak ste v situácii kedy už nevládzete, alebo máte všetkého plné zuby, zmeňte svoj negatívny postoj. Spravte odvážny krok a pouvažujte o pomoci blížnemu. Skúste to doma, v rodine a ak náhodou hľadáte prácu, skúste to pri bezvládnych ľuďoch. Určite ste už boli v situácii, keď ste dookola prehľadávali web a hľadali vhodnú pracovnú ponuku pre vás. Bol som v tej istej zúfalej situácii a nebolo to síce na prvý krát, no po neúspešnom pokuse v zahraničí a otvorení si živnosti som mal kopec problémov.  Ale stále som mal kúsok viery v seba. Spravil som si opatrovateľský kurz a môj život sa zmenil. Stabilizovala sa moja pracovná a tiež životná situácia a dnes s hrdosťou vravím, že pracujem v jednej z najťažších a zároveň najkrajších profesii. Som opatrovateľ. Mam stabilnú slušnú prácu.
No a čo že som chlap, i toto menej pekné pohlavie si uplatnenie v zdravotníctve nájde. Stačí chcieť. Nie sú to iba močom presiaknuté izby s neuveriteľným zápachom hnijúceho mäsa.
V Slnečnom dome som pochopil mnohé. A to, že i sprvu odstrašujúcej práce, môže mať napokon človek pocit maximálnej spokojnosti.
Lebo ak sa akákoľvek vec robí profesionálne, výsledky sa dostavia.
Tak urobte ten odvážny krok vo svojom živote a príďte si k nám urobiť opatrovateľský kurz.
Zmení Vám to život ako mne a odmenou Vám budú usmiate tváre našich starkých.
Ďalšie články od blogera:
Štefan Šubert

Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Páčil sa Vám tento článok? Zadajte svoju E-mailovú adresu a my Vám pošleme E-Mail, keď napíšeme ďalší článok na náš blog.

Webová stránka Ošetrovateľského centra a ZSS Slnečný dom v Humennom Vám pomôže nájsť ten správny druh 24 hodinovej starostlivosti pre Vášho ťažko chorého blízkeho alebo seniora, ktorého zdravotný stav si vyžaduje sociálnu a ošetrovateľskú starostlivosť (Dom ošetrovateľskej starostlivosti, ZSS pre dlhodobú starostlivosť – Špecializované zariadenie, Zariadenie pre seniorov, Domov sociálnych služieb, prípadne ADOS a mobilný hospic). Vzhľadom na zavedený Systém manažérstva kvality a ISO certifikát ponúkame ošetrovateľskú a sociálnu starostlivosť o Vášho blízkeho na vysokej úrovni. Pre budúcich opatrovateľov realizujeme kurzy opatrovania s výnimočnou prípravou. Náš opatrovateľský kurz prináša účastníkom okrem cenných skúseností a praxe i možnosť uplatnenia – unikátnu kombináciu práce u nás a v zahraničí.