Rýchly kontakt 24/7 v OC:  0907/132 906 alebo 057/7880 566, -67, Email: lipova@osetrovatelskecentrumhe.sk

Rýchly kontakt 24/7 v SD:  0911/ 604 205 alebo 057/321 4404, E-mail: recepcia@osetrovatelskecentrumhe.sk
Telefonický kontakt pre telefonovanie s príbuznými v SD: 0903/224 156

Voľné lôžko: Aktuálnu dostupnosť je potrebné overiť.


Tím - podstata úspechu

Štefan Šubert
Zdravotnícky asistent
Zariadenie sociálnych služieb Slnečný dom, n.o.

Dnešná doba je iná. Moderná, rýchla, plná zmien. Už aj relatívne mladý človek má problém adaptovať sa. Pre zamestnávateľov je často už aj 40tnik nezaujímavý. Nemá "drajv", energiu, nápady, chuť pracovať... V športe sa stále posúvajú hranice výkonnosti. Na olympiáde svetové rekordy, rok čo rok prichádzajú zlepšenia. U jednotlivcov áno. V kolektívnych športových disciplínach je to o „CHÉMII“. V pracovných kolektívoch je to o kvalitnom manažmente. Nemocnica, DSSka, hospic?
Kvalita môže byť všade. Som členom pracovnej skupiny, ktorá má za úlohu skvalitniť základnú starostlivosť o dlhodobo chorého pacienta. Skeptik povie „to sa na Slovensku nikdy nepodarí“. Existujú však nadšenci a nájdu sa v každej organizácii. Sú to ľudia, ktorých práca baví a sú ochotní ísť často za hranicu povinného. Títo ľudia potrebujú podporu. Každá sestra dokáže urobiť svoju prácu, každý futbalista vie hrať futbal. Ak však máte v tíme silného hráča, začnete vyhrávať. Je to o budovaní vzťahov, podpory dobrých myšlienok, správneho smerovania, pozitívneho myslenia. Hľadajme ako sa to dá a nie naopak. Pozerajme na pohár ako poloplný, nie poloprázdny. Kde je vôľa tam je cesta...

Ďalšie články od blogera:
Štefan Šubert

Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Štefan Šubert
Páčil sa Vám tento článok? Zadajte svoju E-mailovú adresu a my Vám pošleme E-Mail, keď napíšeme ďalší článok na náš blog.

Webová stránka Ošetrovateľského centra a ZSS Slnečný dom v Humennom Vám pomôže nájsť ten správny druh 24 hodinovej starostlivosti pre Vášho ťažko chorého blízkeho alebo seniora, ktorého zdravotný stav si vyžaduje sociálnu a ošetrovateľskú starostlivosť (Dom ošetrovateľskej starostlivosti, ZSS pre dlhodobú starostlivosť – Špecializované zariadenie, Zariadenie pre seniorov, Domov sociálnych služieb, prípadne ADOS a mobilný hospic). Vzhľadom na zavedený Systém manažérstva kvality a ISO certifikát ponúkame ošetrovateľskú a sociálnu starostlivosť o Vášho blízkeho na vysokej úrovni. Pre budúcich opatrovateľov realizujeme kurzy opatrovania s výnimočnou prípravou. Náš opatrovateľský kurz prináša účastníkom okrem cenných skúseností a praxe i možnosť uplatnenia – unikátnu kombináciu práce u nás a v zahraničí.